partij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachine

€ verkocht

partij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachinepartij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachinepartij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachinepartij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachinepartij van 150 st Nicer Dicer Plus - Snijmachine
Klik op een foto voor een grotere weergave

laatste partij van 150 stuks Nicer Dicer Plus - Snijmachine prijs bij bolcom € 39,95

nu bij ons prijs € 1099

Is het snijden van groenten niet een van jouw favoriete bezigheden en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? De Nicer Dicer Plus keukenmandoline is dan de oplossing. Dit handige apparaat snijdt niet alleen je groenten, maar doet dat ook nog eens in een door jou gewenste vorm. Zo kun je jouw maaltijden voortaan nog extra leuk aankleden ook!

Gebruik van de Nicer Dicer Plus
Het gebruik van de Nicer Dicer Plus is een koud kunstje. De bak met de deksel vormen de basis van deze keukenmandoline. De manier waarop de groenten vervolgens gesneden worden, hangt af van het opzetstuk dat je gebruikt. Heb je het gewenste opzetstuk gevonden? Doe het deksel dan open en plaats het opzetstuk in de bak. Leg de te snijden groenten erop en sluit het deksel. Vervolgens druk je op de knop en klaar ben je. De gesneden groenten vallen kant-en-klaar in de bak.

Belangrijkste kenmerken van de Nicer Dicer Plus
Snijdt groenten op wel elf verschillende manieren.
Complete set, bestaande uit deksel met drukknop, transparante opbergbox, snijmessen, hulpstuk voor etenswaren, beschermhoes, draaibare dunschiller, vershouddeksel, mandoline snijset en opklikbare rasp.

Tips & tricks
Een van de voordelen van de Nicer Dicer Plus keukenmandoline, is dat hij alle groenten voor je snijdt. Maar dat is niet het enige! Zoals gezegd, kun je de groenten met dit apparaat in allerlei vormen snijden. Jouw salades zien er voortaan dus allesbehalve saai uit. Ook een aparte rasp heb je niet meer nodig, want die maakt gewoon deel uit van deze handige keukenmachine.« Terug naar het productoverzicht
Neem contact op »